Καλέστε μας

2610 315500

Θα μας βρείτε

Ευβοίας 184, Ζαρουχλέϊκα

Mail Us

info@specialevent.gr

Οι νέες τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για το 2016

.

Οι νέες τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για το 2016

Η αλήθεια είναι πως το νυφικό μακιγιάζ απογειώνει τη συνολική εικόνα της εκάστοτε νύφης και πρέπει να δίνεται  ιδιαίτερη προσοχή πάνω σε αυτό το κομμάτι, γι’αυτό και θεωρώ πως δεν μπορεί να μπει εύκολα σε καλούπια καθώς πρέπει να προσαρμόζεται σύμφωνα με τα χρώματα, το στιλ και το γούστο της κάθε νύφης.

Παρόλα αυτά πάντα υπάρχουν κάποιες τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ που οι περισσότεροι makeup artist λατρεύουν να ακολουθούν καθώς αναδεικνύονται τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας.

brush-791306_640Εγώ λοιπόν θα σας παρουσιάσω  ποιες είναι οι τάσεις για το απόλυτο  bridal make up look για το 2016.

Τα τελευταία χρόνια, και όχι άδικα, έχει καθιερωθεί η τάση των γήινων – nude αποχρώσεων στο νυφικό μακιγιάζ, μια τάση όπου αντί να «φθείρεται» με τον πέρασμα του χρόνου μετεξελίσσεται και πάει κάθε φορά ένα βήμα παραπέρα. Πλέον εφαρμόζονται περισσότερο και οι τεχνικές φωτοσκίασης, το λεγόμενο contouring,και τα διακριτικά highlights.

Αναλυτικά, το  trend στο bridal make up για το 2016 επιτάσσει τα μάτια να είναι βαμμένα με nude σκιές τονίζοντας το φυσικό τους σχήμα, πετυχαίνοντας ένα φυσικά ζεστό  αποτέλεσμα  χωρίς υπερβολές, έντονα κοψίματα και έντονες γωνίες που αφενός θα δώσουν ένταση στο βλέμμα αλλά αφετέρου θα αγριεύουν την νύφη. Ψηφίζουμε λοιπόν το απλό μακιγιάζ αλλά όχι και το άτονο. Γι’αυτό καλό θα ήταν να προσθέσετε και μία γραμμή από το αγαπημένο σε όλες μας black eyeliner το οποίο θα ακολουθεί την φυσική γραμμή του ματιού σας συνδυασμένο με τις σωστές για την περίσταση ψεύτικες βλεφαρίδες.

Για τα χείλη σας τώρα καλό θα ήταν να κινηθείτε σε πιο απαλές γήινες και ροζ αποχρώσεις ή για τις πιο τολμηρές σε πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου. Προσοχή όμως σε όσες τολμήσετε το υπέροχο κατά τα άλλα κόκκινο κραγιόν, καθώς θα πρέπει να προσέξετε ώστε να είναι αρκετά σταθερό  γιατί είμαι σίγουρη πως καμία δεν θα ήθελε εκείνη την μέρα να ανησυχεί για την εμφάνιση της αντιαισθητικής εκείνης κόκκινης γραμμής που προκαλεί το κόκκινο κραγιόν όταν «φεύγει» και ούτε βέβαια  είναι λύση να τρέχετε να το ανανεώνετε κάθε λίγο και λιγάκι.

Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα όσα σας είπα και να θυμάστε ότι όσο πιο απλό μακιγιάζ κάνετε εκείνη την ημέρα τόσο πιο καλά αποτέλεσμα θα έχετε!

Διοργάνωση γάμου Πάτρα Διοργάνωση βάπτισης Πάτρα

Special Event

Powered by Webdesign Romanos