Καλέστε μας

2610 315500

Θα μας βρείτε

Ευβοίας 184, Ζαρουχλέϊκα

Mail Us

info@specialevent.gr

Τα 5 καλυτέρα τραγούδια για τον γαμήλιο χορό

.

Τα 5 καλυτέρα τραγούδια για τον γαμήλιο χορό

Σίγουρα το τραγούδι που θα επιλέξετε για τον πρώτο σας χορό ως παντρεμένο ζευγάρι δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να το πάρετε αψήφιστα καθώς πρόκειται για  το τραγούδι που θα συνδεθεί άρρηκτα με την ανάμνηση αυτής της στιγμής. Γι’αυτό και  εγώ σας προτείνω 5 από τα καλύτερα ξενόγλωσσα τραγούδια για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

  1. aerosmith- I don’t wanna miss a thing

Κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 και εκ τότε δεν έχει σταματήσει να παίζεται από τα ραδιόφωνα παγκοσμίως. Το τραγούδι αυτό ορμηνεύθηκε από τον  Steven Tyler ως soundtrack της ταινίας «Armageddon» και ουσιαστικά  αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή (και όχι άδικα) τραγούδια που χορεύουν τα ζευγάρια στον γάμο τους.

  1. Celine Dion -The power of love

Το τραγούδι αυτό ερμηνεύθηκε για πρώτη φορά από την Jennifer Rush το 1984, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Βρετανία κατακτώντας την πρώτη θέση στα ραδιοφωνικά charts της εποχής. Εκ τότε διασκευάστηκε από πολλούς καλλιτέχνες με πιο γνωστή και επιτυχημένη version αυτή της Dion. Το «the power of love» είναι το τραγούδι που ακόμα και σήμερα παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστα με τα προτεινόμενα τραγούδια για τον πρώτο χορό.

  1. Enrique Iglesias – Hero

Το “hero” πρώτη φορά κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα στις 3 Σεπτεμβρίου 2001 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του. Ύστερα όμως, από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη το τραγούδι αυτό επιλέχθηκε ως soundtrack για τα βίντεο που έδειχναν την γενναιότητα των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των απλών πολιτών που συμμετείχαν στο  Ground Zero.

4.Kenny Rogers – Lady

To τραγούδι «lady» γράφτηκε και χρηματοδοτήθηκε από τον Lionel Richie ενώ ερμηνεύεται από τον υπέροχο Kenny Rogers. Όπως έχει δηλώσει ο Rogers σε συνέντευξή του πως η αρχική ιδέα για το «lady» ήταν η R&B και η country μουσική να συναντήσουν την pop.

5.Van Morrison – Someone like you

To «someone like you» είναι μία κλασσική, δημοφιλής, ρομαντική μπαλάντα, η οποία γράφτηκε από τον Ιρλανδό Van Morrison και ηχογραφήθηκε από τον ίδιο το 1987. Το συγκεκριμένο τραγούδι θεωρείται ένα από τα ιδανικότερα τραγούδια για τον γαμήλιο χορό των ζευγαριών λόγω του απαλού ρυθμού και του ύφους του.

Διοργάνωση γάμου Πάτρα Διοργάνωση βάπτισης Πάτρα

Special Event

Powered by Webdesign Romanos